Retningslinjer

PERSONVERNERKLÆRING FOR GROW DOWN PUBLISHING

 

 

 1. BEHANDLINGSANSVARLIG

 

Kristine Hokstad-Myzyri er på vegne av Grow Down Publishing behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

 

2. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES

 

 Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi lagrer også hvilke produkter du har kjøpt på nettsiden growdownpublishing.com. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

 

3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN

 

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

 

4. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

 

5. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her:

 

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. Grow Down Publishing tar personvern på alvor og vi er ansvarlig for de personopplysningene du legger igjen hos oss. Du har full råderett over hvordan vi bruker dine data. Når du handler hos oss, vil vi lagre for eksempel navn, adresse og telefonnummer for å kunne sende deg dine ordrer, følge opp våre leveranser og yte deg god kundeservice. Grow Down Publishing bruker Facebook Pixel, en tredjepartsinformasjonskapsel som innhenter og deler kundenes nettleseratferd i nettbutikken. Dette muliggjør handlekurv på Facebook og Instagram. Du kan når som helst be oss om å slette de personopplysningene Grow Down Publishing har tilknyttet deg. Dette gjør du ved å kontakte oss på growdownpublishing@gmail.com.   Bruk av informasjonskapsler/cookies Som de fleste nettsteder benytter growdownpublishing.com en informasjonskapsel/cookie for å gi deg som bruker tilgang til funksjonaliteter og tjenester som krever dette. En informasjonskapsel/cookie legger seg som en liten fil på din datamaskin. Myke informasjonskapsler/cookies brukes for å holde orden på det du gjør når du handler, det vil si hvilke bøker du legger i handlekurven, antall og lignende. Disse lagres ikke og blir borte når du forlater growdownpublishing.com. Harde informasjonskapsler/cookies gjør det mulig for oss å kjenne deg igjen neste gang du besøker våre sider. Da kan vi presentere nyheter og tilbud som er nye siden forrige gang du besøkte growdownpublishing.com. Disse lagres som en liten fil på din datamaskin.  Dersom du ikke ønsker å ha tilgang til disse tjenestene, kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar harde informasjonskapsler/cookies. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler/cookies.

 

 

6. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Grow Down Publishing bruker Facebook Pixel, en tredjepartsinformasjonskapsel som innhenter og deler kundenes nettleseratferd i nettbutikken. Dette muliggjør handlekurv på Facebook og Instagram. Du kan når som helst be oss om å slette de personopplysningene Grow Down Publishing har tilknyttet deg. Dette gjør du ved å kontakte oss på growdownpublishing@gmail.com.

 

 

7. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

 

8. RETTIGHETER FOR DEN REGISTRERTE

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

 

9. PERSONVERNOMBUD

 

Vi har et personvernombud, Kristine Hokstad-Myzyri, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt. Kan kontaktes på growdownpublishing@gmail.com

 

 

10. INFORMASJONSSIKKERHET

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

 

KONTAKTINFORMASJON

 

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

growdownpublishing@gmail.com

 

Grow Down Publishing

Sollia 19. 7033 TRONDHEIM.

 

Retningslinjer for angrerett

På growdownpublishing.com gjelder både forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Dette betyr at dersom det er feil på varen eller du angrer på et kjøp, kan du returnere varen innen 14 dager per post. Ved ønske om retur må du fylle ut angrerettskjemaet som du nedenfor. Du bør også ta kontakt med oss på forhånd på growdownpublishing@gmail.com slik at vi kan sende deg en returlapp. Da slipper du å betale returportoen selv hvis returen skyldes reklamasjon. Du må selv dekke portoen om du benytter deg av angreretten. 

           Angreskjema        

 

 Retningslinjer for frakt

Selger benytter Posten ved frakt. Frakt er inkl. i prisen (per bok), og det er fri levering i Norge.

 

Varen sendes fortløpende, med mindre annet er oppgitt.